Vill bli längre

Längd förlängnings metoder är ett ämne som många människor undrar. För att kortväxt orsakar både psykologiska och fysiologiska problem hos individer. Ifall du vill bli längre så har du kommit till rätt adress. Korta människor har också mindre förtroende för sina affärs- och personliga relationer. Många individer saknar till och med självförtroende på grund av kortväxt. Korthet tillstånd är dock inte ett problem utan lösning. För varje dag utvecklas nya förlängnings metoder. Dessa metoder klassificeras generellt som naturliga och kirurgiska metoder.

När individer gör ansträngningar kan de förlänga 6-7 cm med naturliga medel. Det är dock ganska svårt att växa på naturliga sätt, särskilt efter puberteten. Därför är förlängnings operationer de mest effektiva metoderna för förlängning efter puberteten.

Längd förlängnings metoder

En av de mest effektiva naturliga metoderna för förlängning är att träna. Speciellt den norra massagemetoden som utvecklats i USA de senaste åren är mycket effektiv. Denna metod gör det möjligt för musklerna att komma in i det naturliga läget och musklerna växer. Denna metod måste dock utföras i närvaro av en expert. Än en gång, förutom den vanliga metoden, gör språng rörelser med jämna mellanrum och spela basket är också effektiva för förlängning. Många vill bli längre och nu är det möjligt. En av de viktigaste naturliga förlängnings metoderna är bra näring. Speciellt är konsumtionen av kalciumhaltig mjölk och mejeriprodukter mycket effektiva när det gäller förlängning. Vitaminerna A, C, D och B1 bör också tas regelbundet. Som ett resultat är det inte svårt att växa med övningar och rätt näring.

Förlängnings metoder med kirurgi

Preadolescent individer kan ha en längre längd med naturliga förlängnings metoder. Men med slutet av puberteten stängs tillväxtplattorna. Därefter är det nästan omöjligt att växa med naturliga vägar. Därför används kirurgiska metoder för förlängning efter puberteten. Den säkraste metoden är Holyfix metoden. Det finns emellertid vissa risker i denna metod, som i andra förlängning operationer. Så om du säger att du vill bli längre så kan du det snabbt och enkelt.

Related Posts

Lämna en kommentar