Historien om förlängning metoder går tillbaka till 1960-talet

Historien om förlängning metoder går tillbaka till 1960-talet. Nuförtiden genomförs längdoperation utan några problem och komplikationer. Under dessa år hittade ryska läkaren Gavril Ilizarov metoden och började genomföra den. Nuförtiden utvecklas kirurgiska metoder för att enskilda ska ha ett längre längd. I detta avseende används också Holyfix och Kombinerade metoder. Det är dock också möjligt att bli längre med olika övningar och bra näring. Så, vad är det mest effektiva av dessa metoder?

Längd förlängning metoder som kan tillämpas utan komplikationer

Övningar ingår också bland de längd förlängnings metoder av individer som klagar. Det är möjligt för vuxna att dra nytta av denna metod, vilket är särskilt effektiv under utvecklingsperioden. På så sätt stå upp på din vänstra fot varje natt innan du sover och försök att röra taket med din högra hand. Det är dock viktigt att du andas djupt och långsamt och andas ut snabbt. Dra också bröstet inåt när du stiger upp till taket. På så sätt om du vill bli längre och se bättre ut och vinna självförtroende kan du genomgå denna operation. Dessutom är sport som yoga och pilates effektiva för förlängning. Speciellt om du är en vuxen person och du inte är nöjd med din längd, kan du göra pilates. Rörelserna för yoga och pilates korrigerar ryggradens hållning och ger en brantare hållning. Du kommer också att böjda dina muskler. Den maximala förlängningen som du kan uppnå med dessa sporer är emellertid mellan 1-4 cm.

Hälsosam näring

Hälsosam näring är särskilt viktig för höjning under utveckling. Mjölk och mjölkprodukter måste konsumeras för detta ändamål. Eftersom dessa livsmedel innehåller kalcium och protein som stöder benutveckling. Dessutom stöder grönsaker och frukter tillväxt. Grönsaker och frukter innehåller mycket vitaminer och mineraler. Frukt och grönsaker måste konsumeras i vitaminer och fibrer för hälsosam benväxt. Exempel på frukter och grönsaker som är rika på protein är aprikoser, meloner, morötter, mango och spenat.

Längd förlängnings operationer

För att få en längre längd är övning mycket effektiv. Emellertid är den mest effektiva metoden kirurgiska metoderna. I den meningen används olika metoder idag. Ilizarov metoden är den äldsta. Dessutom är denna metods läkningsprocess ganska lång.

Holyfix metoden används också för att få en lång längd. Enligt alternativa metoder stöds spikarna i benet under tillämpningen av metoden med mindre infektionsrisk av enheten som heter Holyfix. Många frågar sig själva hur kan jag bli längre? Svaret hittar du här. Slutligen tillämpas den kombinerade metoden och den intramedullära spik metoden för att få exakta resultat. Vilken av dessa metoder kommer att tillämpas är upp till patientens tillstånd och patientens allmänna tillstånd.

 

relaterade inlägg

Lämna en kommentar