Hur kan jag bli längre?

Mellan 1 års ålder och ungdomar växer människor i genomsnitt 4 centimeter varje år. Vid tonåren varierar denna längd från person till person och kan vara upp till 10 cm. Förlängning börjar tidigare hos tjejer än hos pojkar. Pojkar utsätts inte för plötslig tillväxt innan de når en viss ålder. Om du frågar dig själv hur kan jag bli längre? så kan du det. I allmänhet ökar längden inte efter puberteten. Med andra ord är nack längden hos vuxna ganska svårt utom kirurgiska metoder. Därför bör det säkerställas att tillväxtpotentialen i tonåren maximeras. För detta finns det några punkter att betrakta för att förlänga puberteten.

Balanserad näring för längd förlängning

Ungdomen är den period då tillväxten fortsätter. Därför måste alla näringsämnen tas. De viktigaste näringsämnen som bör ingå i kostprogrammen är; färska frukter, färska grönsaker, protein och mejeriprodukter. Men det finns också livsmedel som inte bör förbrukas. Socker, transfetter och mättade fetter bör undvikas så mycket som möjligt.

Var uppmärksam på dina sömnmönster

En av de viktigaste punkterna som ska beaktas för att förlänga puberteten är sömn ordning. Många frågar sig själva, hur kan jag bli längre? med Holyfix så kan du det snabbt och enkelt. Otillräcklig eller oregelbunden sömn kan minska produktionen av tillväxthormon HGH. Eftersom tillväxthormonet släpps under sömnen. Det betyder mer HGH utsläpp.

Träna regelbundet

Övning är en av de första saker som kommer i tanken när man pratar om förlängnings metoder. Eftersom träning stärker musklerna och benen och stödjer produktionen av HGH. För detta rekommenderas att träna i minst 1 timme per dag. Återigen, under dagen kan övningarna ske som push ups eller sit ups. Dessutom är förlängnings övningar som t ex rep och cykling effektiva.

Gör ställnings studier

Fel hållning gör att människor ser kortare ut än de är. Böjning eller slöfock kan påverka längden över tiden. Därför, innan du börjar träna, måste du vara uppmärksam på hur du står. Du kan också göra övningar som är utformade för att förbättra din hållning. Om du inte vet exakt var du ska börja bör du konsultera en specialist. Om du frågar dig själv “hur kan jag bli längre?” så kan du det med denna operation. Dessutom, om du uppmärksammar ovan nämnda problem för tillväxt, kan du nå högsta längd nivån i slutet av puberteten. De ovannämnda är emellertid mycket viktiga för att bibehålla längden under vuxen ålder. Därför bör motion och rätt näring beaktas under vuxen ålder.

relaterade inlägg

Lämna en kommentar

how can i get taller