Hur kan jag bli längre?

Mänskligt tillväxthormon är ett hormon som består av 191 aminosyror. Detta hormon utsöndras av syntesen av celler som kallas Somatotrope i vår hjärnans främre hypofysen. Om du har frågor som hur kan jag bli längre? Läs bara vidare. Tillväxthormon utsöndras i den första fasen av djup sömn. Det bearbetas sedan i levern för reparation av skadad vävnad, regenerering av celler, ökad muskeltillväxt och fettförbränning. Men detta hormons regelbundna och nödvändiga utsöndring är också viktigt för benförlängning.

Tillväxthormon påverkar allvarligt kroppens anabola process. Speciellt hos unga barn är tillväxthormon sekretion väldigt viktigt för förlängning. Detta hormon tillåter proliferation av primära celler i de växande ändarna av barnens långa ben. Det stimulerar också tillväxten av tillväxtfaktor 1, som har tillväxtstimulerande effekter på många vävnader. Tillväxtfaktor 1 har också stimulerande effekter på kondrocyt- och osteoblastaktiviteter som stöder förlängning och bentillväxt. Om du vill bli längre så måste du genomgå dessa tester.

Humant tillväxthormon tillskott för förlängning

Personer som behöver mänskliga tillväxthormoner för förlängning eller muskelutveckling kan tillgripa injicering av hormoner med nålar. Denna metod visades ursprungligen som det enda sättet att få tillväxthormon tillskott. Denna hormon är dock ganska dyr och den här behandlingen tar lång tid. Dessutom kan endast läkare avgöra om människor behöver tillväxt. På grund av felbehandlingar kan man stoppa produktionen av människors naturliga tillväxthormon. Humant tillväxthormon behandling är mycket stark och bör följaktligen följas av medvetna individer. Den äldsta är Ilizarov metoden. Kan jag bli längre? Med en av dessa metoder så kan du det. Idag finns det olika humana tillväxthormon tillskott som kan tas för att få längre längd. Dessa produkter inkluderar nålar, munsprayer, pulver och piller. Dessutom är humant tillväxthormon homeopatiskt tillväxthormon och humant tillväxthormon avgivande medel.

Tillväxthormon, speciellt för kortväxta människor är viktigt. När användningsområdet för hormontillskott breddades började de vara i allvarlig efterfrågan. Men dessa tillskott är effektiva i tillväxtstadiet för förlängning. Återigen, om dina tillväxtplattor inte är stängda kan effekterna av att ta hormontillskott ses. Men om du är vuxen och dina tillväxtplattor redan har stängts, borde du inte förvänta dig att dessa hormontillskott blir effektiva. Med tillväxthormoner så kan du bli längre med säkerhet. Dessutom kan alltför stort humant tillväxthormon orsaka hypofysär. Dessutom kan överdriven humant tillväxthormon orsaka förtjockning av hak-, hand- och fingerben.

 

relaterade inlägg

Lämna en kommentar

3D medical figure showing trunk flexion, extension and hyerexten