Kan jag förlänga mig?

Kortlängd påverkar många människors vardag negativt. Kortlängd kan göra att människor saknar självkänsla och undviker sociala relationer. I det här fallet forskar många människor vad de kan göra för att bli längre. Den första frågan “kan jag förlänga mig?” Det är frågan som många ställer. I själva verket kan korrekt näring, motion och regelbunden sömn stödjas av tillväxt till slutet av puberteten. Men med slutet av puberteten är tillväxtplattor nära och nu är det enda botemedlet som operation. Med den kosmetiska förlängnings operationen öppnas benen och en längd på 1 mm kan erhållas dagligen. Så, vad är de föredragna metoderna i kosmetiska förlängnings operationer? Vem är dessa operationer lämpliga för?

Kosmetiska förlängning operationsmetoder

De metoder som kan föredras för kosmetisk förlängning operation är uppdelade i 3. Dessa metoder; Ilizarov metod, Intramedullar metod och Holyfix metod. Kosmetiska förlängnings metoder kan förklaras kortfattat enligt följande:
Ilizarov metod: Det här är den första metoden för förlängning. Det är också den billigaste metoden. Vid denna metod placeras tunna spikar på benen med ringade järnkläder. I Ilizarov metoden är risken för infektion högre än de andra. Det är också mer smärtsamt.

Intramedullary metod: Motoriserade spikar placeras i benet, vilket också är den mest bekväma metoden. Dock så är man sängliggande under hela perioden. Återigen är den här metoden dyrare än andra.

Holyfix metod: Under förlängning med Holyfix sätts enheten endast i ena benriktningen. I denna metod, som är bekvämare än Ilizarov metoden, är risken för infektion låg.

Vem kan tillämpa kosmetisk förlängning kirurgi?

De mest idealiska personerna för kosmetiska förlängning operationer är de som är mellan 1,50 och 1,60 cm långa. Förlängning procedurer kan dock tillämpas på längre personer om de har tillräcklig psykologi och fysiska egenskaper. Om du frågar dig kan jag förlänga mig? så är svaret ja. Kosmetisk förlängning är inte tillämplig på vissa människor. En av dessa individer är individer med blödande koagulationssjukdom. Återigen är de som har infektion och psykisk status inte lämpliga för dessa operationer.

Hur längre blir man med dessa operationer?

Signifikant förlängning kan uppnås med förlängning operationer. På så sätt kan längden öka mellan 5 och 12 centimeter efter operationen. Mängden förlängning bestäms dock genom att ta hänsyn till vissa faktorer tillsammans med patienten. I beslutsprocessen beaktas patientens kropps egenskaper, mål och kroppsben förhållande. Frågan “kan jag förlänga mig? ja, det kan du.

relaterade inlägg

Lämna en kommentar

how can i get taller