Längd förlängning och hållning

Idag används både kirurgiska och naturliga metoder för förlängning. Naturliga metoder är mycket bra när de används av individer under utvecklingsperioden och för dem som vill bli längre utan att uppleva komplikationer. I den meningen är det möjligt att öka längden med hälsosam kost och rätt övningar. Men efter tonåren är det mycket svårt att förlänga sig med naturliga metoder. För detta ändamål bör vuxna individer genomgå en längd operation för att få en längre längd. Nu kan du bli längre med dessa metoder utan komplikationer. Förutom detta, en av de faktorer som gör längden kortare är fel hållning. Om rätt hållning korrigeras kan man bli längre upp till 3-4 cm. Med tiden kan vi acceptera denna kroppshållning som vår kropps naturliga position. I det här fallet orsakar vi att vår längd ligger under sin normala potential. Så, vilka förändringar borde vi göra för att få en längre längd?

Längd förlängning och hållning störningar

Pucklar orsakar både hälsoproblem och ett dåligt yttre utseende. Pucklar påverkar människors förutsägelser om dig. Därför måste du korrigera din hållning omedelbart. Detta kommer att bidra till att din längd ser lång ut, liksom att ge ett positivt intryck på människor. Nu är längd operation möjligt med dessa operationer. Längden är mycket beroende av genetiska faktorer. Det är med andra ord orealistiskt att förvänta sig en längd på 1.90 cm av en kort mamma och pappa. Ställningar kan emellertid leda till att din längd uppträder kort. Hållning störningar är inte något du kan ändra helt. Eftersom du behöver göra en jämn och uppriktig övning. För detta ändamål kan du göra förlängnings övningar för ryggrad längd och uppnå varaktiga resultat.

Hållningsövningar för förlängning

Du kan ge din kropp en mer upprätt form med övningarna som du kan göra 10 minuter om dagen. Det är dock mycket viktigt att du gör dessa övningar tålmodigt och regelbundet för att säkerställa goda resultat. Annars kan du inte uppnå permanenta resultat. Många frågar sig själva hur kan jag bli längre? Svaret hittar du här. Rygglängd förlängnings övningar för längd förlängning består av tre steg. För detta kastar du axelbladet tillbaka och håller ryggraden upprätt. Under tiden drar du in magen. Det är viktigt att du gör träningen regelbundet. Du bör dock också uppmärksamma ditt sömn och äta ordentligt. Om du tillämpar dem märker du att din kropp är upprätt och din höjd är allvarligt påverkad.

 

relaterade inlägg

Lämna en kommentar