ok
Det kostar runt 500 000 kr – 600 000 kr i Tyskland och i Kina kostar det 300 000 kr. Vårt pris är 20 000 euro (c:a 220 000 kr). 
För mer detaljerad konsult och information var snäll kontakta oss.
Om du vill bli längre så är det möjligt. Om det stör dig och gör ditt liv svårt att du är kort och om dina tillväxtplattor nu är stängda, är den enda “metoden” förlängning. Med kirurgi öppnas dina ben och utnyttjar den funktionen hos ditt ben för att ge 1 mm av din dagliga längd och du kan bli längre på detta sätt. Du kommer också märka att ditt ben sträcker sig från dag till dag. Du måste bara titta på det varje dag för det. Med tiden kommer du märka att allt är kortare och du blir längre. Människor runt dig märker också att du är högre. Nu är längd förlängning möjligt med benförlängning utan komplikationer och smärta. Skulle du vilja bli högre? Men hur? Hur kan jag förlänga min längd? Svaret hittar du nedan.
Vilka är kirurgi för förlängning?
A) Ilizarov metod: Det är den första metoden. Och det är den billigaste metoden. Smala spikar passerar genom pinnarna med ringar. Risken för infektion är högre och komforten är mindre än med de nya metoder. Det är mer smärtsamt. Kan jag förlänga min längd? Visst kan du det. B) Intramedullär metod (PREC): En motoriserad spik sätts in i benet. Det tar tid med fjärrkontrollen. Det är den mest bekväma metoden. Nu kan jag öka min längd med PREC metoden. Det är dock inte lämpligt att trycka på benen och gå under förlängningsperioden. Och det är den dyraste metoden. Priset för båda benen kan gå upp till 300-400 tusen dollar. Så om du frågar dig själv, kan jag bli längre? Så hittar du svaren här. Läs vår artikel och få information om detta. C) Holyfix-metod: En enhet som är fäst vid endast ena sidan av benet för höjd förlängning. Det är också relaterat till benförlängningen. Det är bekvämare än Ilizarov och risken för infektion är mycket låg. Priset är mellan Ilizarov och fitbone-metoder. Så det är billigare än Ilizarov. Det tar cirka 10 månader att läka. Det är en av de vissa svaren på frågan “kan jag förlänga mig?” D) Kombinerad metod: den mest föredragna metoden under senaste åren. Enheten stannar inte på benet under en lång tid som klassiska metoder och det är mer rimligt när det gäller pris och längd operation. Du blir av med enheten på 3-4 månader, återhämta dig bra i 5-6 månader, återgår till normalt i 7-8 månader och på detta sätt kan du förlänga längden utan problem och komplikationer. Dessa metoder hjälper dig att hitta svar till frågor som, hur kan jag bli längre? Förr i tiden var det mycket svårt och komplicerat att få en längre längd men nuförtiden kan du nå dina mål med dessa metoder. Om du vill genomgå en förlängning av längd så måste du betala en viss summa. Denna summa ligger mellan 100 tusen kronor och kan kosta upp till 500 tusen kronor beroende på vilket land du genomgår denna förlängning operation som kommer att visa ett stort framgång.